rapar 50 cent sin saiar dogovor

2-годишният Сайър, наследник на рапъра  50 cent, изглежда е наследил бизнес нюхът на баща си и скоро може и да печели повече него. Малкият сладур е подписал договор за солидна сделка с аудио компания, чийто лице ще представлява като техен модел. Малчуганът върви по стъпките на татко си, когато става въпрос за доходни и големи бизнес предложения, макар все още да носи пелени. “Той е супер сладък…Ще трябва да платите за това“, казва настойникът му и изглежда компанията е готова да го направи.

Парите ще се съхраняват в попечителски фонд, така че няма да може да разполага с тях, докато не навърши 18 години. С парите, които баща му печели, малкият Сайър едва ли ще остане гладен до тогава.

50 cent бе обявен за най-богатия рапър в света през 2008 година от списание “Форбс”. Марката „G-Unit“, собственост на богатия изпълнител и актьор, има успех не само в музикалния бизнес. Под нея на пазара се произвеждат различни продукти, като G-Unit облекло, G-Unit обувки от Reebok, Formula 50 напитка с витамини,50 Cent: Bulletproof — видеоигра за PlayStation 2 и Xbox, 50 Cent: Blood on the Sand — видеоигра за PlayStation 3 и Xbox 360, G-Unit книгоиздател, които носят големи печалби на Къртис Джеймс Джаксън III.

Бащинството много промени рапъра. Той откровено сподели :” Толкова се забавлявам с малкия, човече, дори духът ми се промени. Направо сияя, докато си мисля за него. Той е точката, около която се върти всичко.” Толкова сладко!