анджелина джоли за работата си с брад пит

Анджелина Джоли споделя за работата си с Брад в откровено интервю и твърди, че да бъде рамо до рамо на снимачната площадка със съпруга си съвсем не било лесно. Освен че играе главна роля във вторият филм, в който си партнира с любимия, Джоли е и режисьор, сценарист и копродуцент на филма “Лазурният бряг”.

Всички сме виждали как понякога изкуството може да имитира живота или поне как някои знаменитости се вдъхновяват от житейските си преживявания, за работата си върху определени проекти. Това не е чуждо и на двамата красиви актьори, които 10 години след снимките на “Мистър и мисис Смит”, отново си партнират на екрана. Двамата решиха да използват личния си опит, за да създадат истинска химия между характерите на героите си. В драмата съпрузите изпълняват ролите на семейство, което е “дълбоко нещастно и на ваканция във Франция имат отношения с двойка младоженци, в чиято къща на брега отсядат.”

анджелина джоли брад пит

В интервю за Dierectors Guild of Americа след приключване на снимките в Малта, тя откровено разкри какво е било усещането да режисира съпруга си и самата себе си като каза: ” Бих режисирала сцена, в която двамата се караме и бих издърпала частите, в които той се държи агресивно с мен и такива, в които сме разочаровани един от друг – това беше наистина трудно.”

Анджелина споделя още: “Шегувахме се, че всички от екипа се чувстват като вкъщи, когато родителите им се карат, а децата не знаят на къде да погледнат и къде да застанат.” Накрая двамата успели да се сработят и да завършат филма. “Горди сме, че имахме смелостта да опитаме да го направим. Този филм беше най-трудният за мен до сега” допълва тя.

анджелина-джоли-брад-пит

Това не е първият път, когато актрисата работи с член от семейството си върху филм. В “Малифисент” дъщеря й Вивиан изигра ролята на малката принцеса, а наскоро Джоли обяви, че с Мадокс ще работят заедно в Камбоджа върху нов проект.