Аштън-Кътчър

Има вероятност връзката на Аштън Кътчър и Мила Кунис да завърши без щастлив край, ако се окаже наистина, че актьорът изневерява на съпругата си в студио за тайландски масаж, което предлага услуга с “щастлив край”.

Аштън Кътчър бил забелязан да напуска мястото, известно с услугите си, които предлагат нещо повече от масаж. Това определено му е създало неприятности. Дали 37-годишният актьор е платил за нещо повече от масаж и терапия с горещи камъни е под въпрос. Но наблюдателните папараци за забелязали, че той не е носил брачната си халка, което поставя под съмнение цялата непринуденост на посещението.

Съседи на салона обясняват, че мястото е посещавано само от мъже. Те разказват пред  In Touch, че в него е пълно с “мръсни … частни и малки” стаички и е “потайно, ако разбирате какво имам в предвид”. Мъжете го посещават по всяко време на деня и нощта.

Говорителят на Аштън Кътчър е излязъл с изявление пред таблоида, че “нищо неуместно не се е случило, нито му е било предлагано в салона за масажи. Всяко отражение на противното, е лъжа.” Той твърди, че актьорът не е бил запознат с репутацията на мястото, макар според таблоида Аштън да е направил предварително проучване в интернет, като е посетил 10 пъти сайт, в който се коментират качеството и услугите в подобни салони. Половината от коментарите са били насочени към обсъждането на се*суалните услуги, които са получили във въпросния салон от топлес масажистки.

Напоследък зачестиха новините, че има проблеми в брака на Аштън Кътчър и Мила Кунис и че двамата се карат много и често.

 

 

източник : hollywoodlife.com