bleik laivli raian reinolds bebe

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс споделиха най-първата снимка на дъщеря си Джеймс в Инстаграм в четвъртък, 14 май. На снимката се вижда как миниатюрните й пръсти са хванали палеца на татко Райън. “Борбата само с палец, не винаги е справедлива. За любопитните, по-малката ръка е моята”, е написал под снимката актьорът. Блейк не издържа на супер сладката снимка и бързо я реграмна в нейния си акаунт с добавен надпис отдолу “И ето с какво съпругът ми дебютира в Инстаграм.”

Блейк Лайвли и Райан Рейнолдс за малката Джеймс

bleik laivli raian reinolds cherven kilim

След като приветства първото си дете с Рейнолдс през декември, Лайвли започна с промотирането на най-новата си филм, романтичената драма “Вечната Аделайн”. По време на прес турнето си, чаровната актриса говори подробно за първи път на родителството със съпруга си и реалностите около отглеждането на новородено бебе.

“Никога не знаеш кога ще ви изцапа или кога ще получите голяма усмивка, или кога тази усмивка веднага ще се превърне в истерия,” заявява Лайвли пред Los Angeles Times миналия месец за 4-месечно си новородено. “Това може да се каже, че е все едно да живееш с наркоман. Но си имате бебе и си мислите: “Не мога да си представя какво би ми било живота без това бебе “, защото те растат толкова бързо. Ако можех и на 80 бих имала бебе. “

Блейк Лайвли и Райан Рейнолдс все още не са показали публично лицето на своето новородено, а името й държаха в тайна чак до март месец. Миналият месец Блейк сподели пред медии, че малката й дъщеричка прилича много на баща си. “Твърде много прилича на баща си! Искам тест за майчинство!”, се пошегува актрисата. На въпроса защо са кръстили дъщеря си Джеймс, тя сподели в същото интервю, “Това е семейно име. А и аз самата харесвам мъжкото си име и реших да предам традицията нататък.”