Lifestyle

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат

бен-афлек и дженифър гарнър

бен-афлек и дженифър гарнър

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат след 10-годишен брак. Признаваме си, че тази новина шокира и нас и се надявахме това да са само поредните жълти слухове около една от най-симпатичните и стабилни двойки в Холивуд, но уви.

Бен обещава да приключат брака си с достойнство. “Мислихме много и внимателно обсъдихме, преди да вземем трудното решение да се разведем. Продължаваме напред поотделно, като запазваме любов и приятелство един към друг. Ще си поделим родителските права върху децата. Това ще бъде единственият коментар, относно личните ни взаимоотношения“, каза актьорът в изявление за E!News.

Оказа се, че 43-годишната актриса и 42-годишният актьор са посещавали брачен консултант през последните 2 години. Изглежда, въпреки усилията им, не са успели да съхранят семейството си. Двамата имат 3 общи деца – Вайлет на 9, Сарафина на 6 и Самюел на 3 години. “Те са страхотен екип като родители, но като личности искат различни неща. След като прекараха много време в опити да го осъзнаят, те стигнаха до заключението, че най-добре за децата и за тях самите ще бъде да направят промяна“, разказва източник, близък до актьорите.

Бен се изнесъл официално от семейното жилище, макар според таблоидите двамата да са опитали да живеят разделени през последните 10 месеца. През това време актьорът е живял в хотели, а Джен е била с децата в къщи. Независимо от всичко, двамата са запазили добри тон, заради спокойствието на децата си. Не смятат да ги подлагат на стрес, нито на грозен развод, за това са се споразумели относно всички детайли и подялба на имоти и придобивки, по време на брака си.

 

Inline
Inline