beyonce jay z razdeleni

Бионсе и Джей Зи решиха да се разделят…временно… или окончателно. Новината за пробната раздяла на съпрузите шокира феновете им, защото може и да означава край на брака им такъв, какъвто е бил до сега.

Бионсе и Джей Зи решиха да се разделят временно

Двамата съпрузи към момента са господстваща двойка в музикалната индустрия, затова идеята за края на съюза им е доста разстройваща. Дали ще се разведат в крайна сметка? Всъщност има слухове, че двамата не се разбират от много време и отношенията им вече не са толкова близки. Те постоянно се карали и Би поискала накрая да се разделят. Тя преглътнала гордостта си заради дъщеря им Блу Айви, но не смятала, че има какво да губи, ако се изнесе от общото им жилище и заживее самостоятелно без Джей Зи.

Според източниците, съпрузите вече са опитали всичко, за да спасят брака си – от терапия със семеен консултант до възможност за второ дете. За съжаление, без резултат. Припомняме, че това не са първите слухове за раздяла между Бионсе и Джей Зи. През юли 2014 г. таблоидите съобщиха, че певицата има намерение да подаде молба за развод, след като рапърът й изневери. По-късно, двамата се договорили помежду си, че не искат да подлагат дъщеря си на този стрес.