блейк лайвли

Блейк Лайвли даде откровено интервю за юлския брой на списание Marie Claire, в което споделя за личния си живот, плановете си за бъдещето, успешната си година и онова, което е на първо място за нея: “Сложила съм всичките си яйца в една кошница и това е семейството ми. Там е сърцето ми. Там е моето всичко.

Семейството за нея са съпругът й Райън Рейнолдс и 15-месечната им дъщеря Джеймс, която “изглеждаше като негов двойник през първите 6 месеца, но вече има и някои от моите черти. Тя има лепкави ръце! И моите тежки клепачи, моите месести клепачи.”

“Семейството ми: Това е нещото, което ме кара да се чувствам най-защитна и е нещото, което чувствам, че е изложено най-много на показ, когато се чувствам експлоатирана.”

Разбира се, цялото интервю може да прочетете в броя за месец юли на списанието, но тук ще ви представим откъс от него:

Блейк Лайвли пред Marie Claire

блейк лайвли

Относно начина, по който е искала да се омъжи за Райън Рейнолдс

“Знаех, че той ще ми бъде най-добрият приятел до края на живота ми. Това бе най-важното за мен. Никога преди не бях имала нещо такова като приятелството му. Харесвах го толкова много, колкото го обичах.”

Относно това, че не е искала да бъде въвлечена в развлекателната индустрия като семейството й…

“Аз не исках да бъда актриса, защото те всички се занимаваха с това, а, когато си най-малкото от пет деца, си мислиш: Кой съм аз?  Ако това са те и това определя до толкова коя съм аз, тогава коя ще бъде аз? Тогава се стремиш към собствената си идентичност.”

блейк лайвли

Относно отглеждането на децата…

“Райън е отгледан по хубав, нормален начин и ние искаме нашите деца да имат същия нормален начин на живот, който сме имали и ние. Ние не искаме да ги лишиме от това, което сме имали, защото  ще се чувстваме наистина като егоисти. “

Относно папараците и малката им дъщеричка…

 “Предпочитам изобщо да не ми се налага да се сблъсквам с това, но знаем, че нашия начин на живот е свързан и с някои трудности…Едно е, когато се случва на нас, но е съвсем различно, когато се отнася до детето ни. Тя няма възможността да вземе решение относно нещата, които иска.”

източник:marieclaire.com