Lifestyle

Близнаците на Бионсе се лекуват от жълтеница

bionse

Дългоочакваните близнаци на Бионсе и Джей Зи все още не са изписани от болницата, тъй като са родени преждевременно и са лекувани от жълтеница, съобщиха от TMZ. Датата на раждането им бе пазена в строга тайна и таблоидите от дни следят роднините на звездната двойка, за да разтълкуват по поведението им какво се случва със звездното семейство. Самата певица, която е много активна в социалните мрежи, също продължава да държи феновете си в напрежение. В крайна сметка наскоро стана ясно, че бебетата са момче и момиче, както и че са родени преди осем дни.

Бащата на Бионсе е единственият, който написа в Twitter “Те са тук”, а  картичката озаглави “Честит Рожден ден на близнаците! С любов, дядо.”

Подробностите около новородените няма как да останат за дълго в тайна. Вече е ясно, че са прекарали първите си дни под лампа с фототерапия, предназначена да премахне високите нива на билирубин в кръвта. Жълтеницата е доста разпространена сред новородените, особено при преждевременно раждане. Близнаците са по-податливи, тъй като те рядко се износват.

източник:dailymail.co.uk

Inline
Inline