брад пит и анджелина джоли

Брад Пит постави ултиматум за развод към Анджелина Джоли, ако актрисата не вземе мерки и не се погрижи за фигурата си. Красавицата винаги е била стройна и слаба, но напоследък изглежда по-крехка от всякога. Съпругът й е изключително загрижен за здравето й, а след като забележките му не дали резултат, се наложило да предприеме по-сериозни мерки.

Актьорът от месеци окуражавал съпругата си да потърси помощ, но тя не го чувала и продължавала да пренебрегва съветите му.  Наложило се да стигне до  ултиматум и заплашил Анджи, че ако не вземе мерки, ще го принуди на крайни действия. Според таблоидите теглото на актрисата към момента е под 40 кг, което е изключително малко за ръста и годините й.

” Той й каза, че ако не влезе в клиника заради хранителното си разстройство, той ще я напусне и ще вземе децата” , споделя вътрешен източник пред  списание Star. Макар това да звучи грубовато, истината е, че Брад иска Анджелина да осъзнае ефекта, който нездравословното й тегло и общо състояние оказват върху семейството им. “ Той иска тя да се фокусира върху себе си и семейството, преди да бъде твърдо късно. Каза й, че не иска децата да бъдат подложени повече на подобна ситуация. Не би искал да стои и да гледа, как майката на децата му се самоубива с всеки изминал ден“, допълва още източника.

Имайки в предвид, че двамата са заедно от 10 години, явно състоянието на актрисата е наистина сериозно, щом съпругът й реагира по този начин. Той я обича безусловно и тази ситуация определено го измъчва. Иска тя да бъде здрава и се надява, че по този начин ще я стресне и ще я накара да се погрижи за себе си.

Надяваме се че една от най-любимите двойки на всички ще премине успешно през това изпитание.