бритни спиърс

Бритни Спиърс бе притеснена от мъж по време на шоуто си ” Piece Of Me” в сряда вечерта на сцената на “Планета Холивуд” в Лас Вегас. При вида му, певицата е чута да пита охраната си дали натрапникът има пистолет.

Метрополитънската полицейска служба в Лас Вегас идентифицира въпросния господин, който изплаши звездата по време на изпълнението на песента й  (You Drive Me) Crazy. Това е 37-годишния Джеси Уеб, който е арестуван в сряда вечерта. В изявление, получено от DailyMail.com, униформени офицери арестували Уеб за провинение по време на концерта на певицата. “Уеб бе помолен да напусне концерта с охрана преди да скочи на сцената и да танцува”, продължава изявлението – Той е транспортиран до центъра за задържане в окръг Кларк. Няма друга информация относно този арест, а допълнителната информация ще трябва да бъде получена чрез съда по дела.”

Според източници, певицата е била ужасена и изплашена по време на инцидента.

Драматичният момент бе заснет на видео от фен, присъствал на концерта на Бритни Спиърс въпросната вечер и вече е прегледан многократно онлайн. Вие също може да  видите клипчето по-долу:

източник:dailymail.co.uk