дейвид бекъм с нова татуировка

Дейвид Бекъм си направи нова татуировка, посветена на Бруклин, с която показва любовта към най-големия си син. Когато баща ти е готов да напише името ти с мастило върху кожата си определено знаеш, че те обича безкрайно, нали?

Футболната звезда не се срамува да посещава студиото за татуировки и да иска модели със специален дизайн. Също така не  се и срамува да ги показва след това върху тялото си. През този уикенд, той реши да направи поредния символичен жест към член на семейството си. “Винаги съм наричал Бруклин “Бъстър” – от деня, в който се роди. Обичам те, Бъст @BrooklynBeckham”, написа той под снимката на новата си татуировка в Instagram гордият татко на четири деца.

Бруклин определено не е единствения наследник на Бекъм, който получава израз на любов от родителите си. Новото произведение на изкуството върху кожата на симпатягата се появи, след като миналия месец разтопи сърцата на всички с татуировката, посветена на Харпър. Ромео и Крус също поделят недвижим имот кожа върху тялото на Дейвид.