дженифър анистън осиновява момиченце

Дженифър Анистън ще осинови 6-месечно момиченце скоро след сватбата си. Изглежда тази година става все по-добра за симпатичната актриса. Новата госпожа Теру скоро ще стане майка – каква по-хубава новина за младото семейство на Джен и Джъстин!

Мечтите на 46-годишната звезда се сбъдват една след друга. Според слуховете, двамата със съпруга й са споделили с роднините и близките си приятели чудесната новина, че са осиновили малко бебе. Изглежда, че тайната им сватба не е единственото нещо, което двамата влюбени крият от любопитните погледи. Според  In Touch Weekly, двамата са избързали с женитбата си, за да може да бъдат законни съпрузи, преди да приберат малкото момиченце в дома си.

Тя е споделила, че все още не е виждала бебето няколко седмици преди сватбата. Казала е, че всичко е подготвено и ще доведе малката до шест седмици” споделя вътрешен източник пред изданието. Това е чудесна новина, защото актрисата отдавна иска да има деца, а най-добрата й приятелка Кортни Кокс била първата, която научила вълнуващата новина. Дали тя именно няма да бъде избрана за кръстница на малката наследница на семейство Теру?

Според източниците, близката приятелка на Дженифър – Сандра Бълок й е помогнала с процеса на осиновяване. Също така й е дала съвети как да запази нещата в тайна. “Изисква се огромно търпение и приемане за толкова дълго очакване. Джен винаги е искала да има свое умалено копие, което да облича и да правят “женски” неща като пазаруване и градинарство заедно“, разказва още източника.