Lifestyle

Джесика Алба роди третото си дете

djesika alba

Джесика Алба анонсира новината за раждането на третото си дете. Тя и съпругът й Кеш Уорън дадоха името Хейс на новородения си син, което се вписва чудесно с имената на дъщерите им Онър и Хевън.

Актрисата сподели снимка в инстаграм профила си с надпис “12/31/17 – най-добрият подарък за началото на новата година. Кеш и аз сме толкова благословени. Хевън и Онър вече са обсебени от братчето си.”Джесика Алба тагна поста си с “петчленно семейство”. Снимката бе допълнена с щастливото съобщение и показва как малкият Хейс спи спокойно, увит в бели дрешки върху болнично одеало.

djesika alba

 

 

Гордият татко също сподели своя снимка в социалната мрежа, на която държи нежно новороденото си момченце. Думите под кадъра гласят: “Хейс Алба Уорън, ти определено знаеш как да започнеш новата година. Появи се няколко дни по-рано от очакваното, но не бихме и могли да бъдем по-щастливи. Майка ти е най-силната жена, която познавам…имаш късмета да разчиташ на нея до себе си. Имаш и две невероятни сестри, които вече те обожават и съм сигурен, че ще си им благодарен, за това, че ще те напътстват по пътя ти. В първия ден от живота ти ти обещавам да те обичам, да те ценя и да ти осигуря кутия пълна с мечти, която да изследваш. Добре дошъл в семейството, мое сладко бебе Хейс!12/31/2017.”

източник:dailymail.co.uk

Inline
Inline