джордж клуни

Джордж Клуни и съпругата му Амал станаха родители на близнаци. Малките Ела и Александър се родиха вчера сутринта. Според говорителят на актьора, майката и новородените са добре. 56-годишният татко ще се нуждае от няколко дни, за да се възстанови от емоциите, добавя още шеговито представителят пред медиите на Джордж Клуни. Изявлението гласи: “Тази сутрин Джордж и Амал приветстваха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави и щастливи. Джордж е успокоен и трябва да се възстанови след няколко дни.”

Адвокатът по човешките права Амал Аламудин роди син и дъщеря на известния актьор в лондонската болница “Chelsea and Westminster” в Англия. Носят се слухове, че са платени $11,000 за лични покои на родилката в крило Кингстън. Освен, че там е обгрижвана 24 часа в денонощието, 39-годишната госпожа Клуни ще се наслаждава на специално внимание и след самото раждане. Освен това, Кенсингтън Уинг е единствената частна болница в Лондон, която е напълно акредитирана в инициативата на УНИЦЕФ за бебета. Програмата признава родителските единици, които приемат международно признати стандарти за най-добри практики в грижите както за майките, така и за децата.

Семейството притежава голяма къща в Беркшир, която трескаво подготвяше през последните месеци за новородените. Миналата седмица Джордж Клуни пропусна голямо хуманитарно събитие, защото бе в очакване на близнаците. Обяснявайки липсата си във видео съобщение, Джордж се пошегува: “Наистина щях да присъствам лично [в Ереван], но ако бях там и жена ми раждаше близнаците, докато съм там, после никога нямаше да мога да се върна у дома.”