Lifestyle

Наталия Килс и Уили Муун уволнени от новозеландския Х Factor

x factor willy moon natalia kills

Съпрузите, които се изявяваха като жури в новозеландския музикален формат на X Factor, бяха уволнени от шоуто. Наталия Килс и Уили Муун унижиха един от участниците заради начина, по който е решил да се облече. Джо Ървайн изпя джаз версия на песента „Cry Me a River“ , като за сценичен аутфит беше избрал син костюм и пригладена назад коса. След изпятото парче, певицата Наталия Килс избухна в яростна реч. Тя се обърна към Джо с думите : „Като артист, който уважава креативността и интелектуалната собственост, направо съм погнусена от това, как си изкопирал съпруга ми!  Нямаш ли капка оригиналност?! Гнус ме е да стоя тук и да те гледам! Ти си пълен смешник и имитатор!“. Съпругът й Уили Муун вместо да потуши страстите, сам се включи в грубиянщината на жена си като каза, че Джо прилича на някакъв ненормалник, който е облякъл чужда самоличност и ако се съблече, ще почне да стреля по публиката.

Защо X Factor уволни Наталия Килс и Уили Муун?

willy moon natalia kills x factor juri

X Facor e музикално предаване. Журито е там, не за да съди участниците за външния им вид, а заради гласовите им данни и певческия им талант. След злобните изказвания на Наталия Килс и Уили Муун, организаторите на музикалния формат публично се извиниха на феновете на предаването, тъй като гневът им към поп изпълнителите се разля в социалните мрежи. Продуцентите на X Factor Нова Зеландия незабавно уволниха двамата членове на журито и в официалната си страница написаха, че много съжаляват за случилото се, и че изцяло подкрепят унижения участник Джо Ървайн. Самите фенове на музикалния формат скочиха да се подиграват на Наталия Килс и Уили Муун за абсурдната им оценка за Джо под Facebook и Twitter статусите им, под снимките им в Instagram и под клиповете на песните им. Най-отбелязваният факт е, че съпругът на Наталия не е създал „костюма“ като облекло и че не е първият в света, който се облича в костюм.

Скалъпеното извинение на бившето жури

natalia kills willy moon x facktor uvolneni

Наталия Килс и Уили Муун след няколко дни мълчание, видели, че тяхното „чудо“ не е само за „три дни“,  решиха, че е редно да пуснат почти еднакви извинителни съобщения в социалните си мрежи. „Най-после! Аз съм облекчена, че най-накрая съм в състояние да наруша мълчанието“ оглави своя текст Наталия. В тях те се извиняват на участника и казват, че „нещата излязоха извън контрол“, тъй като политиката на реалити формата е била те най-откровено и истински да си изказват личното мнение. Извинението им се вижда скалъпено и много фалшиво според обществото. Много звезди също бяха изумени от нетактичността на бившото жури и се опитаха всячески да накарат Джо Ървайн да се почувства по-добре. Певицата Лорд даже му прати къпкейкс и картичка. Ед Шийрън също се свърза със състезателя. Ели Голдин и Калвин Харис се подиграха на свой ред с Наталия Килс и Уили Муун. На празните места на журито ще попълнят известни новозеландски изпълнители.