Lifestyle

Ема Стоун и Андрю Гарфилд се разделиха

emma stoun andru garfil se razdeliha

Звездната двойка Ема Стоун и Андрю Гарфилд официално вече не са заедно. Както беше съобщено по-рано този месец, след три годишна връзка Андрю Гарфийлд и Ема Стоун са прекъснали за кратко взаимоотношенията си. И докато източниците казваха, че си взимат само глътка въздух и са си взели “почивка”, техен познат сега потвърди, че двойката вече не е заедно със сигурност.

emma stoun andru garfil se razdeliha okonchatelno

Говори се, че Ема е приключила взаимоотношенията си с главния герой от “Невероятният Спайдърмен”. Последната снимка, която имат двамата заедно е направена на 7 януари, преди да започнат клюките относно тяхната раздяла. Въпреки това, света не желае да види очевидните факти (както и ние), а те са, че поредните млади, красиви и забавни звезди не са намерили своята подходяща половинка в лицето на другия. Сега нещата наистина са очевидни, защото Ема си е събрала багажа и се е преместила обратно в LA. Познати на бившата двойка твърдят, че Андрю в последните месеци се е намирал в “едно много тъмно място” тъй като се е готвел да се снима в новия филм на Мартин Скорсези “Тишина”. Отдадеността му към мрачната история не е била в полза на личния живот на актьора.

Въпреки, че медиите са сигурни за раздялата на звездната двойка, ние все пак се надяваме това да се окаже, поредната невярна информация и сме с надеждата най-сладките знаменитости да направят опит отново да се съберат.

Inline
Inline