Lifestyle

Фърги и Джош Дюамел се разделят след 8 години брак

Фърги и Джош Дюамел

Фърги и Джош Дюамел обявиха, че се разделят след 8 години брак. Двойката потвърди новината пред списание People със съвместно изявление:

С абсолютна любов и уважение решихме да се разделим като двойка по-рано тази година. За да дадем на семейството си най-добрата възможност да се приспособим, искахме да го запазим лично, преди да го споделим с обществеността. Ние сме и винаги ще бъдем обединени в подкрепата си един към друг и към нашето семейство.”

Близките хора до тях няма да се изненадат от тяхната раздяла“, казва източник пред People. “Основен фактор е колко различни са Фърги и Джош. В началото това ги привличаше един друг и ги накара да се забавляват. Фърги е забавна и обича да излиза, а Джош е очарователен и спокоен.”, обяснява източникът. Независимо от раздялата “И двамата са обсебени от 4-годишния си син Аксел и обичат да бъдат родители“.

Двойката започна връзката си през 2009 г. и имат четиригодишен син Аксел. В началото на тази година те споделиха сладки снимки от празнуването на осемгодишния си юбилей.

Inline
Inline