Lifestyle

Гаджето на Гришо: “Аз съм малко котенце, когато става дума за любов”

гришо

Гаджето на Гришо – певицата Никол Шерцингер е известна като част от петорката “The Pussycat Dolls”, но макар групата й да носи име на котенце, самата тя определя себе си по-скоро като лъв, когато става въпрос за позицията й в живота. Но, когато става дума за мъже, 38-годишната красавица признава, че нещата стоят по съвсем различен начин.

В последното си интервю, брюнетката се определя като “загубваща ума си от любов”. “В повечето аспекти от живота си съм лъвица. С изключение на любовта. Тогава се превръщам в едно малко коте. Безнадеждна романтичка съм. Губя ума си. Не съм от момичетата, които просто са съгласни да ги обичат.”

Когато бях по-млада, прекарах много време с мисълта, че трудно мога да бъда обичана. Винаги обичах другите, но една от най-големите тайни на живота е да се научиш да обичаш себе си. Все повече се уча на това. Когато си мислиш, че не заслужаваш любов, ти понижаваш стандартите си и самооценката си. Сега с възрастта се опитвам да бъда по-мила към себе си.”

гришо

Макар, че отказва да коментира подробности за отношенията им, гаджето на Гришо изглежда е привидно заслепена от българския тенесист. Двамата са заедно от 2015-та, но Никол като че ли се страхува да разкрива чувствата си пред медиите, след като малко преди това приключи 8-годишната си връзка с Луис Хамилтън.

източник:dailymail.co.uk

Inline
Inline