Григор Димитров и Никол Шерцингер

Григор Димитров и Никол Шерцингер са заедно!

Ето я дългоочакваната първа целувка между Григор Димитров и Никол Шерцингер. Макар слуховете за връзката им да бяха поставени под съмнение поради липса на доказателства, ето е вече разполагаме с първата папарашка снимка на Никол и Гришо заедно.

Поп звездата и тенесистът наистина са влюбени и това може да се види от страстната им целувка. Бившата вокалистка на “Pussycat Dolls”  и българската гордост се целунаха по време на разходка из парка Brisbane Internationa вчера, а жадните за сензации таблоиди, които отдавна ги дебнат, останаха доволни от гледката и от факта, че Гришо и Никол са заедно.

37-годишната красавица бе забелязана редовно в кулоарите през седмицата, където наблюдаваше отблизо как 24-годишното й българско гадже играе тенис. И като че ли му донесе успех, защото отбеляза важни победи.

Припомняме, че слуховете че Никол Шерцингер и Григор Димитров са заедно започнаха още в края на миналата година. Тя приключи дългогодишната си връзка с Люйс Хамилтън, а той – отношенията си с Мария Шарапова.

 

 

източник : www.couriermail.com.au