Lifestyle

Григор Димитров – вече два месеца без Никол

григор димитров

Григор Димитров и Никол Шерцингер са двойка от близо две години, но според последните слухове двамата не са се виждали вече повече от два месеца и по всичко изглежда, че са си дали почивка един от друг. Източници разкриват пред  The Sun, че 38-годишната певица е имала да разреши няколко лични проблема, за което обаче не е получила подкрепата на 25-годишния тенесист.

григор димитров

По време на тенис събитие в Мадрид на 5-ти май, Григор Димитров бе забелязан да си общува от близо с предишното си гадже Мария Шарапова. Реакцията му на любопитните погледи наоколо бе само с повдигане на вежди.

никол шерцингер

Слуховете за евентуалната раздяла на Гришо и Никол, която все още не е официално потвърдена, се позовават на твърденията, че двамата са “на различни етапи от живота си”. Певицата била готова да създаде семейство и да му се отдаде изцяло – нещо, за което по-младото й гадже все още не се чувствал готов. “Тази ситуация е подобна на предишната с Люис Хамилтън. И там нещата се развиха по същия начин. Тя се притесняваше, че годините й минават и няма да стане по-млада и искаше вече да има деца. Надяваше се, той да се върне и да й предложи брак.”

източник:dailymail.co.uk