Lifestyle

Хайди Клум : „По-щастлива съм без дрехи върху себе си“

Супермоделът Хайди Клум сподели пред списание „Galore“, че се чувства по-щастлива, когато няма много дрехи върху себе си и без свян остава само по бельо и позира с лекота пред обектива. Ето защо тя застана полу-гола за снимките към последния брой на изданието. Но в същото време има сценична треска, когато участва в шоу на живо по телевизията и признава,че е „доста срамежлива“.

Красавицата е рекламно лице на собствената си марка бельо. “ Никога не съм имала проблем с това да се събличам или от начина, по който изглежда тялото ми. Но когато трябва да говоря пред хора, устата ми пресъхва, обзема ме безпокойство и гласът ми се заглушава. А сега в шоуто „Америка търси талант“ в което съм съдия, трябва да практикувам това през цялото време. Всичко се излъчва на живо и каквото излезе от устата ти, това се чува. Усещам цял тон напрежение„, обяснява бившият модел на  „Sports Illustrated“.

42- годишната красавица разказва как е успяла в модния бранш : “ Пристигнах от Германия в Америка през 90-те с големи гърди и голяма усмивка. Борех се, но никога не се депресирах, защото мислех, че ако ме искат, ще ме наемат. Ако не искат – няма. “ Е, определено реалистичната й гледна точка й е помогнала да приема нещата такива, каквито дойдат. И явно това се е оказало печеливша стратегия.

 

Inline
Inline