igi azaliq i nik iang se sgodiha

Поздравления за Иги Азалия и Ник Иънг, които се сгодиха! Приятелят на рап-звездата й предложил на своя 30-ти рожден ден, а тя нямаше търпение да сподели снимки на разкошния си годежен пръстен, позирайки заедно с годеника си. Тя озаглави кадрите с думите “Най-щастливите ми дни”.

godejen prasten igi azaliq

Цената на бижуто е $500 000, а 24 годишната звезда не може да спре да го гледа и да го показва. “Ник има много общо с дизайна на пръстена”, споделиха от бижутерията. И определено е свършил страхотна работа. Погледнете масивния правоъгълно изрязан камък с омекотени ръбове. Освен това изглежда невероятно върху пръста на Иги.

igi azaliq i nik iang sgodeni

Иги Азалия и Ник Иънг са заедно от месец ноември 2013 г., след като тя се раздели с рапъра A$AP Rocky. От тогава двамата са непрекъснато заедно и са много щастливи един с друг. Баскетболистът винаги подкрепя дамата на сърцето си, а ето че сега реши да издигне отношенията им на ново, по-високо ниво, като сложи пръстен върху ръката й, с което да декларира ясно отношението и намеренията си към нея.