Джанет Джаксън

Певицата Джанет Джаксън отмени световното си турне “Unbreakable” 2016, което трябваше да стартира на 9 януари в последния момент. Причината за това бе тумор, който лекарите са открили и който има вероятност да бъде злокачествен.

Лекарите откриха бучка на гласовите струни на Джанет и това може да бъде сериозно. Това е медицинско заболяване, за което трябва да се вземат незабавни мерки “, сподели пред RadarOnline.com източник, близък до сестрата на Майкъл Джаксън.

Лошата новина е, че носителката на “Грами” няма да може да посети нито една от предвидените дестинации, на които да пее на живо. Поне не и на предвидените дати. Самата певица направи онлайн пост : “Здравейте всички и Весели празници! Искам да знаете, че днес научих от лекарите ми, че скоро трябва да се оперирам. Къса ми се сърцето да ви кажа, че ще трябва да отложа турнето за пролетта. Моля ви да се молите за мен и за цялата ни компания през този труден период. Няма да има повече коментари.”

Ако се окаже, че образованието на ларинкса на Джанет е раково, това може да означава край на дългогодишната й кариера. 49-годишната певица вероятно ще претърпи тежка и сложна операция, която ще отнеме месеци, за да възвърне способността й да говори. Лечението ще бъде изключително агресивно и ще се наложат интензивни грижи за възстановяването й.

 

 

източник : radaronline.com