дженифър лопез кроп топ

Дженифър Лопес в привлекателна кроп топ след рождения си ден прекаран в Ню Йорк.

Свежа и в летни цветове! На сутринта след хубавия й 46-ти рожден ден, отпразнуван вечерта на 25 юли в 1OAK в Саутхемптън, Ню Йорк, Дженифър Лопес изглежда по-добре от всякога, докато прекарва деня си в Източен Хамптън, Ню Йорк, в неделя.

Певицата, чиято песен “Bootie” е едно от хитовите парчета на годината, изглежда безупречно в многоцветен кроп топ с шорти в същия десен и токчета, докато прекарва деня си с близнаците си Макс и Еми и новия си бивш възлюбен Каспър Смарт. Двойката е била забелязана в конвертируем Mercedes, след като прекарват целия ден на лодка с приятелите им и семейството им, а по-късно са фотографирани, държейки се за ръце, докато се разхождат напред-назад. Явно любовта между тях отново е оживяла.

дженифър лопез каспър смарт

В предната нощ Лопес и Смарт празнуват рождения й ден, където дългогодишният й наставник Бени Медина дава тост и иска да я изненада с торта. Много от спечелилите Грами изпълнения са се пускали през цялата нощ, а певицата не се е спряла от танци през цялото време. Френч Монтана също се присъединил към масата на J.Lo и прекарал по-голямата си част от вечерта с нея.