кая гербер

Наследницата на един от супермоделите на 90-те години – Синди Крофърд отдавна вече върви по стъпките на прочутата си майка. 14-годишната тийнейджърка Кая Гербер прилича на умалено копие на майка си и кара всички нейни почитатели да полудяват по сладкоти й лице. Истината е, че след няколко години тя вече няма да бъде наричана “дъщеря на майка си”, защото сама започва да набира популярност. Съвсем наскоро тя успя да направи фурор, за който по-големите й колежки все още мечтаят. Тя бе избрана за лице на новата кампания “Wang Squad ” пролет/лято на брандът от висок клас Alexander Wang. Всички очакват да я видят с нетърпение на котешката пътечка в края на месеца, когато ще дефилира за марката по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Това е голяма стъпка напред за нея, защото миналата година беше сред публиката и наблюдаваше модният подиум от първия ред.

Кая Гербер – мини мис Крофърд или госпожица Гербер

кая гербер

През юли 2015 Кая Гербер подписа договор с модната агенция “IMG Models”. Второто дете на Синди и Ранди Гербер трябва да благодари освен за гените и за добрият бизнес усет на родителите си. Тя определено изглежда по-скоро като истинска жена, отколкото като момиче във фотосесията за “Chrome Hearts” , което й дава вид на истински професионалист. В рекламната кампания Кая позира на улица в Манхатън и в една недовършена стая от бутиците на бранда. Облечена в черен кожен тренчкот с широк колан и сменяйки два чифта слънчеви очила, моделката изглежда зашеметяващо.

кая гербер

Миналата седмица Кая дебютира като лице на луксозният бранд за аксесоари  “Chrome Hearts”. Тя е избрана да бъде лицето на колекциата за пролет 2016 на марката. Ролята й в шоуто по време на Модната седмица в Ню Йорк определено ще бъде “черешката на тортата” за нея. Тя ще се радва на звездната компания на Тейлър Суифт, Травис Скот, Лекси Боуинг, Ана Юърс и хип хоп  артистът Makonnen.

кая гербер

Всички са впечатлени от Кая Гербер, но така се получава, когато се случи твоя майка и ментор да бъде Синди Крофърд, нали?

кая гербер

кая гербер

кая гербер

кая гербер

кая-гербер

кая гербер

източник снимки : crfashionbook.com