Кайли Дженър и Тайга

Ето че и Кайли Дженър и Тайга се разделиха. Поредната двойка, която приключи романтичните си отношения през тази година се оказа най-коментираната и скандална сред останалите.

През последните месеци двамата бяха неразделни, дори чаровната брюнетка се снима в новото видео на рапъра,  Но ето че вчера новината, че тинейджърката е зарязала любимия си направо взриви таблоидите. Тя не се появи на Рождения му ден, които бе отпразнуван шумно ден по-рано, а също така не му честити, както и никой от популярното й семейство Кардашиян-Дженър. А както е добре известно, те са доста активни в социалните медии.

Според списание “People”, нещата между двамата окончателно са приключили.  Според TMZ причината за това е в непростима постъпка от страна на Тайга. Кайли е взела крайното си решение, след като се завърна в Лос Анджелис след  промо пътуване до Австралие, на което е била заедно със сестра си Кендъл. Таблоидите описват раздялата като “гадна”, но без да дават повече детайли. Единствено от списание “People” загатват, че рапърът е “предал доверието й”. “Тя го хващаше да я лъже и да говори с други момичета и преди, но явно този път чашата е преляла. Този път тя е решена да го изтрие от спомените си“, твърди източник пред медиите.