Lifestyle

Петък с Франки: Как да накарате мъжа ви да ви обича повече

как-да-накараме-мъжа-да-ни-обича-повече

Честит Петък, дами! Каква седмица само! Първо, лятото най-сетне дойде и даже вече всички се оплакват колко е горещо…  След това всички купуваха йод в несвяст, заради мистериозен радиоактивен облак-фантом от Чернобил, а след това Гърция гордо и твърдо каза „Не!“ на немските ултиматуми. А мен все още ме вълнуват „малките“ екзистенциални неща, с които животът ви да стане по-усмихат и по-добър. Просто мисля за вас. Така е и с днешната тема. Ако вече сте видели заглавието, ще си говорим за стимулаторите на мъжката любов, но спокойно! Няма да ви карам да ядете ананаси, да давате на мъжа ви да яде ананаси и след това да „ядете“ нещо друго… Този метод си е запазена марка на една наша доста известна любовна психоложка и ще рискувам да бъда обвинен в плагиатство! Моите съвети, малко полезни и по-предимно забавни, се надявам да успеят да освежат деня ви. Грабвайте  едно мартини с гръцки маслини, докато все още има, и да започваме!

Вие сте убедени, че мъжете са лесни за манипулиране и можете да ги водите за носа с вашите „подли“ женски трикове…Ах, вие коварни дами! Тъжното е, че май не сте далеч от истината… И тъй като съм готин и днес ми е хубаво, ще ви споделя с какво може да „подразните“ мъжката любов към нови висоти.

P.S. Дами, текущият материал е с предимно разлекателна цел и не трябва да бъде използван като средство за контрол и „малтретиране“ на вашите половинки.  Не прекалявайте.

  1. Мусаката.

Класика! Епос! Феериея от кайма, картофи и чубрица! Този природен афродизиак е в състояние да събуди както глада, така и други неща у вашата половинка. Вкусната мусака, сготвена с качествени продукти е като естествен био-стимулант за мъжката любов. Не случайно хората са казали, че добрата жена трябва да прави 70 неща – мусака и 69. Немислимо е да се говори за успешен брак, ако не можете да правите мусака! (Леле, ако ме чуе Кобилкина….)  Макар и екзотичното „69“ да има доста добър стимулиращ ефект, мусаката не изиска толкова „наместване“  и съсредоточаване… То там кое по-напред да правите… Да давате ли, да получавате ли… Сложна работа. Я по-добре сгответе една хубава мусака и си нахранете половинката. Да му напълните стомаха с любов, а пък той гарантирам ви ще си върне жеста.

  1. Общи познания на крепежните елементи

Винтове, гайки, видии, пирони, самонарезни винтове, щрафтове, шпилки, дюбели… Ще направите животът на вашата половинка далеч по-лесен, ако правите разлика между тези неща. Не може да си представите трепетът в мъжкото сърце, когато той ви помоли да му донесете една видия 3,5 мм и вие го направите. Не всичко на този свят са „болтчета“, дами. След като ние трябда да правим разлика между лак за нокти и лак за коса, то моля ви, проучете крепежните елементи. Може би това е разковничето за „заковаването“ на мъжката любов.

  1. Ходенето без дрехи у дома

Щом ключалката на вашия дом щракне и останете насаме с вашата половинка свалете всичко излишно. Научно доказано е, че гледането на женски гърди има благоприятно действие върху мъжката психика, логика, обмен на веществата и е пряко свързано с дълголетието. И това само от гледането, без физическа консумация! Сега разбирате ли колко е важно за нас ?! От друга страна, мъжът ви няма да се чувства така „гузен“, че се разхожда по гащи у дома по цял ден. Чувал съм за митичното удовоствие, което изпитват жените, когато свалят сутиена си след края на работния ден, затова направете едно добро дело, и за вас, и за нас и поне лятото нека всички вкъщи ходят само по бельо. Гарантирам ви, че ще цари любов! И дълголетие!

  1. Смейте се и се усмихвайте

Мъжете много обичат красивите жени, ама повече обичат усмихнатите и лъчезарните. Будете вашата половинка с усмивка и нека първото нещо, което той види, да е това.  Смейте се на шегите му. Накарайте го да се чувства забавен, това е гаранция, че той ще се чувства по-привързан към вас. Нали сте усетили онази мила прегръдка, след дълът смях, в този момент вътре в нас звучат победоносни арии, които се преплитат със задоволство и чист кеф! Вашите усмивки са важни за нас.

P.S. Под „ събудете любимия с усмивка“ не разбирайте да се надвесите ухилени над него и да го чакате да отвори очи. Това е зловещо. Не го правете!

  1. Обличайте се добре вкъщи

Ако точка 3 не съвпада съвсем с вашите възгледи или просто сте зиморничава, то поне не занемарявайте вида си у дома. За мен лично винаги ми е било странно, когато жени се „контят“ по-дълго време, за да отиват до магазина, отколкото когато са вкъщи. Никой не иска от вас рокли и грим всеки ден, ама рошава коса и изсухлен домашен анцуг са далеч от привлекателна. Вярно е, че пред нас може да си позволите всичко, защото ви обичаме,  но ще ви обичаме повече, ако стегнете домашната си визия. Даже най-вероятно ще мотивира и нас да направим същото. Апелирам госпожица Тереза Восканян да напише статия тип „Добрата домашна визия“. От името на мъжете по света отправям нашата предварителна благодарност.

  1. Поощрявайте нашия труд вкъщи

Тази точка е много важна. Тя е свързана с всичко онова, което се води „мъжка работа“ у дома. Отваряне на плътно затворени буркани, коване на пирони, дупчене на стени, къртене, висене под колата, местене на гардероби и т.н. Това са дребни неща, които ни карат да се чувстваме съпричастни към дома и вашата положителна оценка е от изключителна важност. Винаги награждавайте победата над упорития буркан с целувка и думите : „Какво щях да правя без теб!“.  Ако накарате вашата половинка да се чувства силен, полезен и ценен, той гарантирано ще ви обича повече. Само умната с похвалите, когато се касае за къртене, защото чукът винаги е въздействал лошо на мъжете. Туко-виж, останете без стени у вас…

И така, вижте колко дребни неща са необходими за нашето щастие. Ние не сме сложни, но изискаме постоянство, добра храна и любов под всякакви форми. Сега, понеже знам, че сте любопитни, ви оставям да се запознаете с изброените крепежни елементи. Надявам се да успеете да впечатлите вашата половинка и да се сетите за нас, когато го направите. Приятни почивни дни!

Ваш Франки

Inline
Inline