kameran dias

Камерън Диас има няколко чудесни съвета за живота, насочени към жените на всяка възраст. Актрисата е по-мъдра, отколкото се очаква за годините й, а мнението j по отношение на това как да се живее щастливо и здравословно наистина заслужава да бъде изслушано. Тя даде интервю за списание  Women’s Health, чиято корица ще краси през април. Ето какви житейски съвети даде блондинката на читателите na izdanieto относно приятелството и плодовитостта, както и здравословният и щастлив начин на живот.

Камерън Диас – привлекателна и умна

kameran dias

Най-важните неща в живота ми са моите връзки и благополучието ми, както и къде отивам като човешко същество в развитието ми  – умствено, емоционално и физически “, обяснява Камерън Диас.

43-годишната звезда, която успява да балансира между успешна кариера и забавен начин на живот, предлага да даде съвети на всички  жени, разчупвайки клишетата относно това какво трябва и какво не да бъде основано на възрастта.

През 20-те ви години костната маса наистина е важна. След тази възраст не можем да изградитеповече кости. Така че използвайте това време, докато сте на 20 и имате шанс да изградите костите си чрез храненето, физическата активност и силовите тренировки.”

kameran dias

Макар да няма собствени деца, омъжената за рокера от “Good Charlotte” Бенджи Маден красавица предлага на всички жени, които са навършили 30, да започнат да си правят редовно тестове за фертилност. “След 35 женските яйцеклетки започват да намаляват. Няма как да го знаете, докато не се тествате. Това може да бъде нещо, което да искате да направите в началото на 30-те си години, ако вашата плодовитост е важна за вас”, посочва  Камерън Диас.

kameran dias

Що се отнася до дамите на 40,  Камерън Диас смята, че всичко опира до комуникация и де-стрес. “Създавайте връзки, присъединете се към някоя общност и почитайте себе си. Вие сте готови да направите този преход към менопаузата, така че трябва да се обърне внимание на мястото, където сте най-емоционални – физически и психически. Жените, които се стресират от това го преживяват по-дълго и тежко, но тези, които го приемат естествено, преминават през периода по-леко и бързо.”

източник:etonline.com