kanie uest se opredelq kato skuchen chovek

Кание Уест се определя като скучен човек, откакто стана баща. Певецът сам организира партито за детския рожден ден на малката му принцеса Норт Уест. Носителят на “Грами” доброволно се отказа от предишния си начин на живот и предпочита да фокусира вниманието си над семейството и новия си албум.

Изпълнителят се обадил лично в радио станцията на Ню Йорк сити, за да опровергае слуховете, че е изхвърлил деца от Chuck E. Cheese’s, за да може семейството му да остане необезпокоявано в пространството. “Точно сега искам да отделя време да се фокусирам върху работата по албума си…да се фокусирам върху партито за рождения ден на Норт, просто да се фокусирам върху семейството и след това да бъда способен да презаредя, да се енергизирам и да създам нещо стойностно. Аз съм напълно отегчен, всъщност. Не ми се занимава с блогове, медии и всичко останало. Всичко, което правя е да ходя всеки ден в студиото. Трябва да се фокусирам върху децата, да ги водя на уроци, всякакъв вид танци, където правят всякакви движения.”

Дъщеричката на Кание и Ким Кардашиян, която днес става на 2 годинки, скоро ще бъде кака, защото звездното семейство очаква втори наследник. “Обичам живота си, човече! Прекарвам си страхотно със семейството ми и използвам възможността да създавам дрехи, филми, нови песни и да работя. Няма да бързам и ще  превърна всичко в арт проекти.

“Аз съм в собствена зона. Не мога да се разхождам наоколо и да се опитвам да се защитавам относно това какво правя и какво име ще дам на дъщеря си, което не е използвано до сега. “