Кендъл Дженър и Орландо Блум

Кендъл Дженър и Орландо Блум  се срещат тайно. Дали това няма да бъде най-новата гореща двойка в Холивуд?

Двамата са имали три тайни срещи, след като се запознаха през месец юли тази година. Изглежда, че 38-годишният актьор си пада по 19-годишната моделка и според таблоидите те са нещо повече от приятели. Според  The Sun, двамата се размотават заедно в Bui Sushi в Малибу, а по-късно той предложил на красавицата да го придружи на домашно парти с приятели като негова дама.

Между тях има почти 20 години разлика, но като че ли това не ги притеснява изобщо. Така или иначе на този ранен етап в отношенията им никой от двамата не е сигурен, дали нещата ще се задълбочат.

Кендъл Дженър и Орландо Блум се запознаха по време на Endless Summer в Sunset Tower Hotel през юли. Актьорът сам се представил на чернокосата чаровница и нейната майка – Крис Дженър. По време на разговора им той сложил ръката си върху младата наследница на клана Кардашиян – Дженър. След като си тръгнала, Орландо споделил пред Дейвид Фостър впечатленията му за нея и че я намира за “зашеметяваща”.

Изглежда, че от тогава симпатичният актьор не може да си избие от главата дългокосата красавица. Откакто се раздели с майката на сина си Миранда Кер, той има много завоевания из Холивуд. И макар да знаем слабостта му към манекенките, самата Кендъл не е имала сериозни отношения с никой напоследък, макар името й да бе свързвано с Люис Хамилтън и Ник Джонас.