Ким Кардашиян

Ким Кардашиян бе приета по спешност в болницата с оплаквания за силни болки в корема. Дали бебе номер 2 е в опасност?

Известната реалити звезда е обезпокоена за състоянието на бебето, което носи в себе си. Ето защо, тя бе приета в Спешното отделение в ранните сутрешни часове. 35-годишната Ким е в осмия месец на бременността си, но опасенията за вероятна прееклампсия и плацента акрета я поставят в паническо състояние.

Тя се втурна към болницата в 2:00 часа през нощта с ужасни болки. Оказа се, че всичко е наред, но тя бе много изплашена. Тя е паникьосана. Всеки ден намира нещо, за което да се тревожи. Направо се побърква, подлудява и Кание” , разказва източник пред списание ОК.

Ким би трябвало да бъде развълнувана да посрещне още един член на семейството си, но вместо това, тя става все по-стресирана. И макар да е изписана от Спешното отделение без опасност и основателни причини за тревога, тя едва ли ще престане да се страхува, докато не роди.

Това бебе означава всичко за нея, но тя е толкова ужасена, че никой не може да каже или направи каквото и да било, за да я успокои. Няма да се почувства добре, докато не прегърне бебето си и се увери, че всичко е наред и то е в безопасност“, обяснява близък до семейството.

Имайки в предвид колко сериозни са здравословните й проблеми, няма как да не съчувстваме и да не разберем тревожното състояние на Ким. Особено, след като е била хоспитализирана. Освен това, гинекологът й разкри пред пресата, че има вероятност за преждевременно цезарово сечение, за да се избегнат предстоящи проблеми по време на раждането. Отгоре на всичко, Ким разкри, че има вероятност да отстранят матката й, след като бебето се роди. Нищо чудно, че е изпаднала в паника!

Ким Кардашиян и Кание Уест