liubovnata istoriq na brad pit i andjelina djoli

Любовната история на Брад Пит и Анджелина Джоли, или както пресата нарича двойката “Бранджелина” , се разви пред очите ни през последните 10 години. Нека да проследим как еволюираха взаимоотношенията на двамата красиви актьори до сега, когато семейството им е повече от стабилно, щастливо и умножено с много наследници.

От мистър и мисис Смит до мистър и мисис Пит, Брад и Анджелина изминаха дълъг път от колеги до родители и съпрузи.

Любовната история на Брад и Анджелина

mistar i misis smit brad pit andjelina djoli

Всичко започна през 2004 г. на снимачната площадка на филма “Мистър и мисис Смит”, в който двамата актьори си партнират като екранни съпрузи. Началото на взаимоотношенията им започна скандално, защото Брад беше все още женен за Дженифър Анистън. ” Мисля, че ние бяхме последните двама души, които търсят връзка. А определено – не. Открихме това странно приятелство и партньорство, което като че ли се случи изведнъж. Няколко месеца по-късно осъзнах : Господи, нямам търпение да отида на работа!”  сподели по-късно Анджелина пред списание “Vogue”.

…И останалото е история

brad pit andjelina djoli

През юли 2005 г. , актьорите позират като семейство от 60-те в портфолио от 60 страници за  “W magazine”, с цел промотиране на “Мистър и мисис Смит”. Явно ролята на семейство с деца много им е харесала.
angelina jolie brad pit

През ноември 2006 г. двамата пътуваха с мотор във Виетнам. Година по-късно осиновиха 3-годишният Пакс от там.

brad pit angelina djoli nagradi zlaten globus 2007

През 2007 г. двамата пристигнаха заедно на наградите “Златен глобус” и изглеждаха очарователно. Брад коментира отношенията им пред “Paradeс ” с думите : “Ние пуснахме корени заедно. Откакто с Анджи  обособихме нашето време като двойка, обособихме и живота си като индивиди.”

andjelina djoli brad-pit dom niu orleans

През януари 2007 г. двамата купуват масонско имение от 1830-та г., намиращо се във френската част на Ню Орлеанс за 3,5 милиона долара.

angelina joli brad pitt celuvka

С деца в къщи, двамата актьори не могат да държат ръцете си далеч един от друг по време на 14-те Годишни награди на филмовата гилдия през януари 2008 г .в Лос Анджелис.

Brad Pit angelina djolie bremenna

По-късно същата година, актрисата е бременна и очаква близнаци от Брад.

angelina joli brad pit bliznaci hello korica

Звездните родители споделят снимки на новородените си деца Вивиан и Нокс чрез страниците на списание “Hello!”, за които са получили рекордната сума от 14 милиона долара.

angelina jolie brad pit maddox

През декември 2009 г. първото дете на звездите  – Мадокс направи своя дебют на Червения килим на премиерата на “Invictus”  в Бевърли Хилс. “За мен той е малкият мъж, който винаги ме подкрепя. Може да се каже, че в някаква степен той ме отгледа до някъде”, споделя актрисата.

Благотворителната дейност е важна и за двете звезди.  Те посетиха иракските бежанци в Дамаск, Сирия през 2009г. Джоли, която е посланик на добра воля към ООН бе там 2 години по-рано. “Сърцето на Анджи е с Брад, техните деца и каузите им. Животът и на двамата е пълноценен“, сподели източник, близък до звездното семейство.

angelina joli brad pit oscari 2012

През февруари 2012 г. Джоли показа “по-хубавия си крак” по време на 84-те награди “Оскар” в Холивуд и това бързо се превърна в един от най-коментираните моменти на събитието.

angelina jolie brad pitt pax godejen prasten

През април 2012 г. Брад Пит работи с ювелирния дизайнер Робърт Прокоп, за да създаде дизайнът на перфектния годежен пръстен за своята любима. Семейството получи частен тур в  китайската галерия на Лосанджелиският музей на изкуствата.

angelina jolie brad pit 2013

През април 2013 г. актрисата се подложи на превантивна двустранна мастектомия. Два месеца по-късно, тя придружи Брад на премиерата на  филма му “Z-та световна война”.

аngelina joli brad pit madoks

През ноември 2013 г. звездните родители бяха придружени от Мадокс на Петите Годишни бални награди на гуверньорите в Холивуд, където актрисата и активистка Джоли бе почетена с Хуманитарна награда. “Макс, няма да плача и да те засрамвам. Ти, братята ти и сестрите ти сте моето щастие. Няма по-голяма чест за мен на този свят от тази, да бъда ваша майка”, каза Анджелина в благодарствената си реч.

angelina joli brad pit oscari 2014

През март 2014 г. актрисата показа подкрепата към съпруга си, като го придружи на церемонията по връчване на наградите “Оскар”, където филмът “12 години в робство” , който той продуцира, бе номиниран, а по-късно и победител в категорията за “Най-добър филм”.

angelina joli brad pit  svatba hello korica

След 2-годишен годеж, през август 2014 г. Брад Пит и Анджелина Джоли най-накрая се ожениха на тайна брачна церемония във Франция. Дългият воал на булката беше декориран с рисунки на децата им, които също имаха важна роля в сватбения ден. “За нас беше важно денят да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше много специален ден, който да споделим с децата ни и много щастливо време за нашето семейство”, споделиха развълнуваните младоженци пред списание “Hello!”

brad pit angelina joli

Щастливите родители посетиха игрището в Лос Анджелис, на което дъщерите им Захара и Шайло играха футбол през март 2015 г.

brad pit angelina joli

През 2015 г. дрийм тиймът, който започна именно от снимачната площадка, представя нов филмов проект, носещ заглавието ” By the Sea”. В него Анджелина Джоли участва не само като актриса, но и като продуцент.