грим и прически

Ето кои са победителите в категорията за най-добри грим и прически на MTV Music awards 2016.

Звездите, присъстващи на събитията с раздаването на големите награди в индустрията, независимо дали за музикално или филмово изкуство, а също така дали ще връчват или получават награда, трябва да са на ясно, че през въпросната вечер всички очи и прожектори ще бъдат насочени към тях, защото, макар да няма специална категория за “Най-сполучливи прически и грим“, все пак се обявяват победители и губещи в нея. И ето, че на тазгодишните Музикални награди на MTV красотата достигна нови висоти. От шантави до лудо-красиви нива на звездно сияние, вижте най-сполучливите попадения на грим и прическа, които стъпиха върху червения килим за събитието.

Най добрите грим и прически от Музикалните награди на MTV 2016

грим и прически

Няма начин Бионсе да не изглежда умопомрачително – никой не би очаквал това от звезда от нейния ранг. Куин Би се появи на MTV Music awards 2016 с гладко пригладена назад коса, сплетена в дълга плитка с кичури в карамелено-рус нюанс,  които да насочат вниманието към очите й с опушен грим и блестящите й розови устни.

грим и прически

Ким Кардашиян изглеждаше така, сякаш току-що се връща от плажа – със здравословен блясък, лъскави устни и влажни вълни в косите.

грим и прически

Кожата на лицето на Амбър Роуз изглеждаше свежа и сияйна, на фона на красиво изрисуваните й устни с ярко червено червило, контрастиращи на късата й платинено-руса прическа.

грим и прически

Актрисата от “Младият върколак” (Teen Wolf) Холанд Родън акцентира равномерно направения път отгоре на косата си с блестящ златен цвят, докато устните й останаха в мрачно лилав отенък.

грим и прически

Ашли Греъм бе оставила устните си в телесен цвят червило, като акцента във визията й бе новата и прическа боб с асиметрична форма, която имаше леко разрошен вид и мокра текстура.

грим и прически

Ники Минаж добавя измерение към котешките си очи с течна очна линия, докато устните й напомняха за грим от 90-те години с по-тъмни видими очертания.

грим и прически

Тейлър Хил се появи с висок кок, фиксиран на темето и интригуващ грим, съчетание от опушен грим и блестящи вътрешни ъгълчета на очите и гланц върху устните.

грим и прически

Ариана Гранде развя ултра дългата си опашка в тройно омбре. Както винаги, певицата бе заложила на издължена очна линия и големи мигли за макиажа си.

грим и прически

Каси не се появява често, но с неоновата си прическа каре и грим под очите в същия цвят, няма как да остане незабелязана.

грим и прически

Протежетата на Бионсе – Chloe x Halle също успяха да грабнат внимание с визиите си.

грим и прически

Алиша Кийс продължава да не носи грим и да посещава официални събития с естествената си красота.

грим и прически

Наоми Кембъл отново изглеждаше ослепително.

грим и прически

Рита Ора – с пънк визия и омбре маникюр в червено и черно.

грим и прически

грим и прически

грим и прически