нина добрев по бански

Нина Добрев на лятна ваканция с новия си приятел Остин Стоуел.

Звездата от “Дневниците на вампира” се наслаждава на готини летни преживявания на яхта в Сен Тропе с новата си половинка Остин Стоуел. Двамата са се отдали на естественото физическо привличане и не се крият от папарашкия обектив. От снимките се вижда, че двамата си прекарват едно страхотно време заедно, а близки на двойката споделят, че нещата между Нина и Остин вървят добре и се чувстват много комфортно заедно.

Актрисата с български корени се раздели с предишната си любов Иън Сомърхолдър през 2013-та и остави милиони фенове на сериала разочаровани и с разбити сърца. Иън не си загуби времето в излишни емоционални преживявания и тази година, през май месец, се ожени за актрисата от “Здрач” Ники Рийд, след 10 месечна връзка.

Нина Добрев на лятна почивка с Остин Стоуел

нина добрев и Остин Стоуел

От своя страна Нина прекарва времето си в екстремни скокове в Средиземно море и пуска свежи летни снимки в Инстаграм профила си от Френската Ривиера. От всичката тази забава, Нина дори намери време да посети Гала вечерта на фондацията на Лео ди Каприо, която се състоя в Сен Тропе и събра множество известни личности, от които повечето, разбира се в стила на Лео, бяха модели.

нина добрев и Остин Стоуел

нина добрев и Остин Стоуел