nina dobrev se sreshta s ostin stouel

Сладката Нина Добрев се среща с Остин Стоуел, според последните слухове. 26-годишната актриса от български произход и 30-годишният актьор са били забелязани заедно в Hallmark Shoebox Relaunch в западен Холивуд на 10-ти юни. А две седмици по-рано симпатягата придружи дамата си на груповата вечеря с приятелите й по случай Кампанията на Лорън Кайнд.

През май 2013 г.  след 3-годишна връзка, Нина се раздели с колегата си Иън Сомърхолдър и сега явно е готова да допусне нов мъж в живота си. Очевидец споделя пред Us Weekly: “Нина изглеждаше много щастлива да прекара среща навън с новото си гадже. Те изглеждаха много близки, наслаждаваха се на компанията си и се забавляваха. Дори се целунаха.

Наскоро актрисата напусна хитовия сериал, в който се снимаше, а именно “Дневниците на вампира”. Появиха се предположения, че причината за това са усложнените взаимоотношения с бившия й Иън, който в момента е щастливо женен и който също участва в сериала. Нина даде изявление за E!News, в което се опита да изясни нещата : “Казвала съм го и преди, че ние не се разделихме заради нещо лошо или заради липса на приятелство и любов между нас. Аз го обичам и приятелството ни все още е силно. Мисля, че той е страхотен и ме е грижа за него. И това не се е променило. Ние сме професионалисти. Бяхме приятели много преди да започнем връзка и все още сме такива. Когато чух за сватбата си помислих, че това е много красиво. Те изглеждат щастливи и аз също съм щастлива и затова не виждам къде е проблема.”

Радваме се, че Нина разсъждава така философски над нещата и е готова да приеме спокойно и позитивно щастието на бившия си. Желаем й от все сърце тя самата отново да е открила любовта.