ian somerhalder nina dobrev

Няма драма тук! След като Нина Добрев обяви, че напуска “Дневниците на вампира” след цели шест години, феновете веднага спекулираха, че това има нещо общо с бившия й приятел Иън Сомърхолдър. В действителност, Добрев е развълнувана за бившия си, който се ожени за Ники Рийд на интимна церемония миналия месец.

“Аз съм казвалa това и преди. Ние не се разделихме, заради скандал или защото не е имало любов или приятелство,” споделя Добрев пред E!News по време на интервю във вторник. “Обичам го, a приятелството ни е все още силно. Той е страхотен и ме е грижа за него. И това няма да се промени. Няма нищо странно в професионалните ни отношения. Все пак ние бяхме приятели дълго преди да имаме по-сериозни взаимоотношения и продължаваме да сме си приятели и сега. “

Добрев дори се радва за бившия си, когато стана въпрос за брака му. “Когато чух за сватбата бях сигурна, че ще е красива”, казва 26 годишната актриса. “Те изглеждат щастливи и аз съм щастлива, така че не виждам защо трябва да имам проблем с това … Разбира се, ние сме в драматичен тийн сериал и всеки търси драмата, но аз просто я игнорирам.”

Преди година на 13 май таблоидите разпространиха информацията, че Нина Добрев и Иън Сомърхолдер са се разделили, а тази година през януари Иън и Ники обявиха за своя годеж.