Lifestyle

Открадната е роклята на Лупита Нионго за Оскарите!

lupita niongo roklq otkradnata oskari

Една от най-красивите рокли на тазгодишните церемонии на Оскарите, тази на Лупита Нионго е открадната от хотелската стая на актрисата. Роклята, която е ушита специално за Нионго от Франсиско Коста за Calvin Klein е изцяло направена от перли и струва $150,000.

От TMZ съобщиха, че роклята от 6,000 перли е изчезнала от стаята на Лупита, която се намира в London West Hollywood Hotel. Кражбата се разследва от полиция от сряда, след като са установили, че роклята липсва. Тя е открадната във вторник, когато актрисата не си е била в стаята, почти през целия ден.

От хотела съобщиха пред медиите, че това е един ужасно нелеп случай и че работят с полицията, за да помогнат в разследването.

Историята зад откраднатата рокля на Лупита от Оскарите

lupita niongo roklq otkradnata

Лупита е безгрешна на червения килим! Миналата година, когато Нионго спечели награда за най-добра актриса за филма „12 години в робство“ тя се появи в специално ушита за нея феерична рокля на Prada с диадема на главата. Очакванията ни за тазгодишното й появяване на наградите бяха високи и тя ги надмина със своята бяла рокля от перли. Луксозният тоалет на актрисата е невероятно творение от перли, които са в различни размери, подредени така, че да пасват на тъканта, създавайки формата на роклята. Франциско Коста е геният, който стои зад създаването на откраднатата рокля на Лупита.

Как се шие такава рокля цялата от перли?

lupita niongo roklq otkradnata oskari perli

След няколко проби в студиото на Calvin Klein и още толкова в Лос Анджелис става ясно, че са създали нещо наистина уникално по рода си. Според Коста, най-важното нещо за една рокля за червения килим е да остава вярна на духа на жената и да допълва естествената й същност и личност. „Най-успешните колаборации изкарват най-доброто от двете страни – на жената и на къщата“, допълва дизайнерът. Така те успяха с търпение и общи усилия да направят една рокля от естествени 6000 перли, която е с крайна цена $150,000. Донякъде разбираме крадците, но сме сигурни, че които и да са те, няма как да останат незабелязан в подобна единствена по рода си рокля.

lupitа niongo roklq otkradnata oskari perli hotel

lupita niongo roklq otkradnata oskari perli hotel

lupita niongo roklq otkradnata oskari perli merki

Inline
Inline