криси тейгън и джон леджънт

Правилото на Криси Тейгън за брака й с Джон Леджънт е само едно. Двамата са красиви, богати и известни и макар за сега да имат стабилна връзка, красавицата не иска да “дърпа дявола за опашката”. В разговорите помежду им вече се промъква темата за деца, но супермоделката е категорична, че няма да наемат красива бавачка, за да не изпаднат в ситуация, подобна на тази с Бен Афлек и Джъд Лоу. Криси е убедена, че дори и най-верният съпруг може да се изкуши, ако целодневно в дома му и около него присъства нова привлекателна жена. Дали е права?

29-годишната красавица призна по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, че винаги е казвала на известния си съпруг, че ако някога станат родители, в дома им няма да има други красиви жени освен нея: ” Без готини бавачки, камериерки и шофьори. Бих искала да имам деца някой ден, така че съм мислила за това. Но имам едно правило – без се*сапилни бавачки! Вярвам на Джон, но с мъжете никога не можеш да си сигурна. Напоследък, като че ли няма значение как изглеждаш – когато треската за сближаване с персонала връхлети, мъжете правят глупости. Макар, че за мен е вече късно – имам си готин асистент.”

По-късно в профила си в Twitter тя обясни, че с това изявление се е пошегувала и не е нужно толкова да се задълбочават над думите й. Но дали?