charlize theron aktrisa promqna

Промяната на Шарлиз Терон през годините е много интересна. Красивата актриса е експериментирала с външния си вид, както повечето жени. Ще направим кратка ретроспекция на визиите, с които красавицата се се появявала на важни събития. Истински хамелеон – с руса или черна коса, ярък или лек рим, но винаги ослепителна. Нека да проследим заедно как миловидната тийнейджърка, която печели конкурс за красота става една от най-съблазнителните дами на Холивуд.

Промяната на Шарлиз Терон през годините

promqna sharliz teron prez godinite

След спечелване на конкурс за красота в Южна Африка през 1993 г., естествената блондинка се премества да живее в Лос Анджелис. През 1996 г. на премиерата на филма “2 Days in the Valley”  Шарлиз Терон е с обемна прическа с вдигната коса, течна очна линия и червило в розови устни.

promqna sharliz teron

Заради снимките на филма на Уди Алън “Celebrity” през 1997 г. актрисата подстригва косата си и я прави платинено руса. През 1999 г. на премиерата на “Cider House Rules” Шарлиз изглежда като героиня от стар Холивудски филм с тънки вежди и структурирани вълни в косите.

Красива, по-красива, божествена

charliz teron promqna viziq

През 1999 г. актрисата е с тъмен цвят на косата и скъсена дължина. Високият бретон придава акцент на красивите й очи. Визията на Шарлиз Терон  през 2000 г. напомня на Мерилин Монро.

charlize theron rusa kosa promqna

През 2003 г. актрисата залага на рок-енд-рол визия с опушен грим. Година по-късно Шарлиз изглежда ослепително в нощта, в която печели първият си “Оскар”.

promqna charlize theronПрез 2005 г. актрисата се появява с коренно променена визия заради филма си “Aeon Flux” Всеки изглежда добре с руса коса, но с черна е по-сложно. Но при нея се получава добре и в двата случая. Само месец по-късно на Наградите “Златен глобус”, косите на Шарлиз Терон  вече са оцветени в по-светъл нюанс.

charlize theron promqna viziq

Прическата, която звездата представя през 2006 г. на “Оскар”-ите е вдъхновена от легендарната Клаудия Кардинале и с нея изглежда като истинска богиня. През 2007 г. актрисата допълва своята махагонова визия с добре оформени вежди и лъскаво ягодово червило.

viziq charliz teron promqna

През 2008 г. актрисата  присъства на Sundance Film Festival с лъскава прическа боб. На премиерата на “Hancock” през същата година, красавицата е запазила цвета и дължината на прическата си. Този път промяната е в меките вълни в косите и ярко очертаните и изразителни очи.

charlize theron rusa kosa promqna viziq

 През 2009 г.  виждаме актрисата с небрежна прическа с вързана на опашка коса. Година по-късно, тя изглежда стилна и елегантна върху червения килим, където присъства на Наградите на Академията.

Charliz teron rusa kosa viziq promqna

Актрисата присъства на събитие на Dior  през 2011 г., облечена в елегантен черен костюм и прическа на дълбок път на едната страна. През същата година Шарлиз се появява на премиерата на филма “Young Adult”  и отново изглежда ослепително и шик.

Charlize Theron viziq promqna

Номинираната в категория за най-добра актриса Шарлиз през 2012 г. носи диамантена диадема. През същата година актрисата отново очарова с леко небрежна, но елегантна визия с опашка, вързана на една страна.

charliz teron promqna viziq pricheska

На Наградите “Оскар” през 2014 г. актрисата има визия, вдъхновена от 60-те. На премиерата на филма  “A Million Ways to Die In The West” тя е ослепителна с яркото си червило.