princ djordj princesa sharlot portret fotografiq

Кралското семейство бяха така добри да споделят със света снимки на принц Джордж и принцеса Шарлот. Първите портрети с младата бъдеща наследница са повече от трогателни. Но кое бебе не е сладко и красиво? Очевидно тя с радост се е настанила в удобните обятия на големия си брат. Младият принц е облечен в типичен английски стил – дълги сини чорапи в един нюанс с късите му панталонки. Ризата е свежа и кантирана в синьо. Малката принцеса още от малка е стилна – цялата в бяло и с плетен пуловер.

 Принц Джордж и принцеса Шарлот в портрети

princ djordj princesa sharlot fotografiq snimki

Снимките на принц Джордж и принцеса Шарлот са уловили няколко от най-красивите им моменти на близост. Закрилата и привързаността на големия брат си личат още от тази крехка възраст, в която се намира. Истински усмивки предизвиква гледката на искрената целувка по челото, която получава малката Шарлот.

Чаровните малки наследници принц Джордж и принцеса Шарлот

princ djordj princesa sharlot portret snimki

Ще ви издадем малка тайна, че официалната дата за кръщенето на принцесата е 5 юли. С нетърпение очакваме и снимките след церемонията. Не се съмняваме, че ще има красиви и мили моменти, които ще ни зарадват отново.

princesa sharlot princ djordj portret

Малките бъдещи наследници са сериозни на повечето снимки, но са чаровни по свое му. Пожелаваме им щастливо и безгрижно детство и до “нови снимки”.