Lifestyle

Раян Рейнолдс смята Блейк Лайвли за безупречно стилна

блейк лайвли раян рейнолдс

блейк лайвли раян рейнолдс

Блейк Лайвли може да зашемети всички с визията си на Червения килим. Нейният съпруг и баща на детето й – Раян Рейнолдс бе запитан относно безупречният й стил в интервю за AOL Build, който той сравни с винаги жестоко изглеждащата Бионсе. “Съпругата ми знае как да се представя на Червения килим. Ще го кажа така : тя може да е Бионсе на Червения килим. Тя превръща това в атлетично събитие. Виждам какво произлиза от това…истинска тишина. Невероятно е. Вие виждате крайния продукт, аз виждам тотално разрушен гардероб, спалня и кухня  в момента, в който тя излезе през вратата. Не знам как обувките са попаднали във фризера. Нещо такова, сериозно е откачено. Има намесено и кунг-фу, наистина е много напрегнато.”

блейк лайвли бионсе червен килим

Причината за намесата на името на певицата в интервюто е това, че на актьора бяха зададени два въпроса от публиката, а именно :

“Какво е усещането да имаш съпруга, която изглежда зашеметяващо на Червения килим, независимо с  какво е облечена?” и

” Какво е мнението ти за Бионсе?”

Актьорът е фен на певицата и отговаря: “Тя е като Майкъл Джордан на музиката за мен. Гледал съм четири нейни шоута и това сравнение изниква в главата ми всеки път. Тя е несравнима. Предполагам, че ще кажете, че тя е просто Бионсе.

Блейк също показа адмирациите си към Би. За 33-я й Рожден ден актрисата й направи торта с формата на кошер с шоколадови пчели. Това е тематично, защото певицата е наричана Queen Bey – кралица майка.

Inline
Inline