Lifestyle

Реакцията на Деми Мур относно сватбата на Аштън и Мила

реакцията на деми мур относно сватбата на аштън кътчър и мила кунис

реакцията на деми мур относно сватбата на аштън  кътчър и мила кунис

Горката Деми Мур! Изминаха две години, откакто се разведе с Аштън Кътчър, но актрисата все още има слабост към бившия си. Изглежда, че новината за наскоро сключения му брак с майката на дъщеря му Уайът е разстроила бившата, защото е помолила близките и приятелите си дори да не го споменават.

Тайната сватба на Аштън и Мила Кунис от която всички се вълнуваха миналата седмица, предизвиква опустошителни емоции за Деми. Източници твърдят, че сърцето й е разбито, заради повторната женитба на Аштън. Сватбата направила всичко между бившия й и новата му любима законно и официално, а това било трудно за преглъщане от самотната Деми. Да не забравяме, че 52-годишната актриса трудно понесе новината за раждането на детето им преди година. “Това е като човъркане на стара рана. Деми се опитва да не губи времето си с натрапчивата идея за това и е помолила дъщерите си и близките си приятели да не споменават имената на Аштън и Мила.”, твърди източник пред медиите.

Дъщерята на Деми и Брус Уилис – Румър взе участие в шоуто “Dancing With the Stars”. Майка й обмисля възможността също да се състезава в него, за да разсее мислите си. По този начин тя не иска да се яви като конкуренция на дъщеря си, а да изтупа от прахта кариерата си, която е в застой. Ако не успее с това, поне ще ангажира вниманието си в друга посока.

Inline
Inline