риана и люис хамилтън

Риана и Люис Хамилтън са хванати заедно по време на романтичното си бягство в Ню Йорк. Изглежда, че двамата не могат да се наситят един на друг. Дали това означава, че нещата между тях стават сериозни?

Точно сега изглежда, че Риана е  “the only girl in the world” ( единственото момиче в света) за Люис. След като 27-годишната изпълнителка бе забелязана в компанията на 30-годишния  пилот от Формула 1, по време на карнавала в Барбадос на 3-ти август, Рири и Луис прекараха дори повече време, наслаждавайки се на взаимната си компания късно вечерта на 11-ти август.

Само няколко дни след  като се забавляваха заедно и открито на шумния карнавал, двамата демонстративно излязоха по отделно от нощния клуб 1OAK в Ню Йорк. И докато не се знаеше със сигурност дали са пристигнали там заедно, те се забавляваха на партито там до 4 сутринта, което накара всички да се запитат къде ще продължат нещата след това.

Впечатление направи и това, че двамата са синхронизирали външния си вид и облеклото им е съставено от дънки и бяла горна част. Колко сладко!