роузи хънтингтън-уайтли

Звездата на януарския брой на списание “ELLE” е годеницата на екшън актьора Джейсън Стейтън – манекенката Роузи Хънтингтън-Уайтли. Тя е наречена “лицето, което хвърля хиляда сутиени” като тялото, което стои зад една от най-продаваните марки бельо и с която работи в тясно сътрудничество. През 2017 г. Роузи въвежда нова ActiveWear линия на успешната й колаборация с Marks & Spencer за Autograph. Тя успешно издълба ниша за себе си като лице на тяхната изключително успешна линия дамско бельо, преди издигането на асоциация с нея да проектира дизайни за линията през 2012.

роузи хънтингтън-уайтли

Но това не се случва благодарение на мускулестия мъж до нея. Красавицата разкрива, че когато става въпрос за тренировки, тя предпочита микой да не й се меси. Двамата са заедно от 10 години и въпреки разделеният им начин на живот – той остава в Лос Анджелис заради филмите, в които участва, а тя работи предимно в Лондон, любовта им до голяма степен се съхранява извън светлината на прожекторите. Роузи казва, че най-вероятно няма да ги намерите във фитнеса заедно. “Отиването на фитнес е моето време и аз не искам да се разсейвам. Това е времето, когато аз чувствам, че трябва да се фокусирам върху себе си, защото това е като форма на медитация. Не обичам Джейсън да ми казва какво да правя, докато тренирам. Ако той ми каже: “Направи друг клек,” аз реагирам: “Не! Ти направи друг шиб*н клек.

роузи хънтингтън-уайтли

Роузи показва безупречно тяло в един откровен разговор и фотосесия за списанието, където споделя  как тайната й битка с тревожността в работата й й помага да подобри своята увереност. “Това е ужасно чувство“, казва Роузи и признава, че работата й понякога й причинява ужасно безпокойство. “Имаше едно специално време, когато имах ужасни пристъпи на тревожност. Но аз преминах през него.”

Чувствам, че има много различни неща, които тялото на жената се очаква да бъде, но любимият ми начин да се видя моето е, когато е физически активно. Тогава се чувствам най-сек*и и силна.”

роузи хънтингтън-уайтли

Някой ме попита колко пъти ходя на фитнес миналия ден и аз казах:” Знаеш ли, пет или шест пъти седмично, това наистина зависи, но аз се опитвам да бъде физически активна или да получа ускорен сърдечен ритъм най-малко веднъж на ден. ” Те не можаха да повярват, но трябва да се направят упражненията част от ежедневието ти. “

роузи хънтингтън-уайтли

Относно своята дълга и тиха романтична връзка, Роузи Хънтингтън-Уайтли чува отстрани, че те двамата са много уединени като двойка. “И аз си мисля,” дали сме? ” Може би това е само защото не мисля, че ние сме такива. Но изглежда като полагане на повече усилия да покажа себе си и отношенията ни открити към медиите и към света.” “Просто срещнах някого, влюбихме се и сме заедно. За мен това е нещо нормално. Това е животът ми в къщи.”

роузи хънтингтън-уайтли

 източник:dailymail.co.uk