jalt banski 2015 online

Представяме ви няколко съвети как да си купите бански костюм on-line, които всеки трябва да знае преди да вземе това решение. Отново идва най-топлият сезон и мислите на всички са насочени към плажовете и прохладните морски води. Бъдете подготвени и си набавете чисто нов бански, с който да се разхождате уверено по брега. Има някои обстоятелства, обаче, които допълнително затрудняват избора на подходящия бански – бледата ви бяла кожа, тясната съблекалня в магазина, слабото луминисцентно осветление вътре и опашката от досадни чакащи клиенти пред нея… Ето защо, тази година може да си спестите всичко това и да си купите изгоден и модерен бански костюм от Интернет само с няколко клика на мишката. За да избегнете евентуални грешки и разходи, ние ще ви помогнем, като ви предупредим с какво да се съобразите, за да сте доволни от поръчката си и да получите точно това, което сте искали да носите.

Ето някои полезни съвети как да си купите бански костюм on-line

cheren banski 2015

1. Възползвайте се от Instagram

Instagram е безкраен ресурс на вдъхновение за стилни предложения. От там може да видите как другите хора носят и комбинират трендовете. Използвайте  приложенията на социалните мрежи, за да видите как изглежда определена дреха върху дами с различна форма на фигурата. Обърнете внимание как разнообразните принтове, цветове и стилове стоят върху кожа с различен цвят на тена или телосложение.

banski kostium dve chasti sin

2. Купувайте по отделно

Повечето жени нямат перфектни пропорции, а това означава, че има вероятност да им става горна част в един размер, а бикини в друг. Не се притеснявайте да си вземете отделни, но по мярка части от бански костюм. Всъщност в повечето магазини те се продават точно по този начин за улеснение на клиентите.

banski kostium dve chasti

3. Търсете on-line промоции

Много от сайтовете предлагат  намаления на артикули в проценти или безплатна доставка (free shipping). За да си закупите изгодна стока, използвайте празничните намаления през годината или т.нар. Черен петък ( Black Friday ), когато цените падат с 50% или дори повече. Просто потърсете в Google ключови думи като “код за отстъпка”, “оферта” и може да попаднете на намалени артикули, които дори не са публикувани на началната страница на сайтовете. Опитайте и с “Shopbop discount code.”

banski kostium dve chasti dekoraciq

4. Научете таблицата за размерите

Всеки бранд има различна номерация, така че преди да изберете своя номер, направете справка с таблицата, която указва дължина, широчина и килограми. Чуждестранните сайтове указват номерация за Европа и САЩ. Използвайте формата за контакт, за да зададете въпросите, които ви смущават. Ако не сте сигурна относно сантиметрите в обиколките си през последните дни, по-добре първо ги измерете. Все пак, тялото ви едва ли ще изглежда добре в бански костюм, които не му е по мярка, нали?

banski kostium cql izrqzan raie

5. Проверете условията за връщане

Макар и последен, този от нашите съвети е критичен, ако искате да си купите бански костюм on-line. Не всеки  магазин предлага опция за връщане или замяна на стоката. За да си спестите излишни проблеми все пак първо се уверете, че има такава възможност, преди да направите и платите поръчката си. Също така винаги четете и дребния шрифт.

sharen banski 2015

Декорация върху горната част на банския костюм

bejov banski 2015

Бански костюм от две части с бюстие

cheren banski 2015

Бански от две различни допълващи се части

banski 2015

bql banski 2015

cheren banski 2015

bql banski 2015

banski 2015

banski 2015

banski 2015 morski desen

koralov banski 2015

tumno sin banski kostium 2015

banski kostium bql na koralovi tochki 2015

sin banski kostium 2015