sara jesika parkar seksat gradat

Някои спекулираха, че снимката, която Сара Джесика Паркър качи в своя Instagram в понеделник, бе от снимачна площадка на новия филм “Сексът и Градът 3”. Всъщност, това бе тийзър за колекцията с обувки на звездата, която ще си партнира с “Блумингдейлс”. Тя потвърди новината в последващ пост в Instagram профила на своя бранд – SJP Collection, като сподели снимка на себе си, стояща на върха на металната тента на магазина.

“Някой да ме ощипе! Аз сънувам! След месеци и месеци пазене на тайната, най-накрая мога да я изкрещя от най-високия покрив.. Или още по-добре, от навеса на емблематичния Блумингдейлс”, надписа тя снимката. “Добре дошли в Ню Йорк, SJP Collection. Тук ще ви хареса. Най-накрая – постоянно жилище в Ню Йорк. П.С. Прости ми, за всички предишни недоразумения. 20 налагания с камшик! Вечно ваша, Sj х”

Колекцията обувки на Сара Джесика Паркър

sara jesika parkar seksat i gradat

Ето как само една снимка на Сара Джесика Паркър може да разбуни духовете на феновете на “Сексът и Градът”, които се надяват скоро да видят и трета част на филма. Актрисата и дизайнер на обувки, забелязана в Манхатън пред “Блумингдейлс”, предизвиква спекулации, че ще започва работа по трети филм на вселюбимия “Сексът и градът”. Визията на актрисата много напомняше на стила на Кари Брадшоу (или просто всички ни е хванала носталгията) и  точно заради това снимката бе подразбрана по този начин . Въпреки грешната интерпретация, Сара влезе в Instagram, за да изясни какво прави пред/над “Блумингдейлс” и да поздрави обувките си с новия им дом. “Изглежда, че котката е извън (малката кафява) чанта вече”, споделя 50 годишната актриса. “Както обикновено ще ви държим в течение с всеки един детайл, ако ни е възможно”.