selena gomez bad-blood

Селена Гомез в главната роля на новото видео на Тейлър Суифт и изглежда невероятно съблазнително! “Bad Blood” официално е готово и едва ли може да бъде по-горещо. Сладката Тейлър анонсира новината, че най-добрата й приятелка ще бъде звездата в дългоочаквания музикален видеоклип. А с вида си на постера, Селена може да накара всяко мъжко чене буквално да увисне. Продуцент на проекта е самата Суифт, а ролите на главните героини в него са много провокативни, а костюмите – оскъдни и черни.

Селена Гомез в главната роля на новото видео на Тейлър Суифт

taylor swift bad blood

Нямаме търпение да видим този видео проект, в който взимат участие всички приятелки на русата изпълнителка. Датата на премиерата му съвпада с тази на Музикалните награди на Billboard – 17 май 2015г.

Припомняме ви, че дълго се носеха слухове за съвместната работа на двете изпълнителки, но Тейлър реши да ги потвърди в Instagram. Преди да “изстреля” голямата новина, тя загатна, че следващия човек, който ще разкрие в последния постер, е главната актриса във видеото. Суифт е отредила ролята на  “Arysen” за своята най-близка приятелка, която изглежда като гореща лисица, развявайки черен къс боб и масивно оръжие. Стегнете се, защото се задава едно епично видео, което има амбициите да изпревари “Трилър” на Майкъл Джексън, като последва стъпките на Краля на попа и направи един от най-обсъжданите клипове в музикалната история. Певицата работи от доста време върху проекта, а плеядата от красавици, които взимат участие в него, начело със Селена Гомез, се състои от абсолютни красавици като Джесика Алба, Карли Клос, Синди Крофърд, Елън Помпео,  Джиджи Хадид, Зендая, Лена Дунхам, Ели Гулдинг и други. Ако и вие нямате търпение да видите новото епично видео на Тейлър Суифт “Bad Blood”, няма да се наложи да чакате повече, защото ви го представяме в деня на световната му премиера, в края на поста.

Красивите постери към видеоклипа

cindy-crawford taylor swift bad blood video

taylor swift bad blood video

karlie closs bad blood video

cara delevingne bad blood video

jessica alba bad blood video

zendaya bad blood video

gigi hadid bad blood video

А ето и самото видео: