sharliz teron i shon pen se razdeliha

Шарлиз Терон и Шон Пен се разделиха и развалиха годежа си. Актьорите имаха връзка в продължение на една година и половина. Ослепителната красавица е решила да сложи край на отношенията си с носителя на “Оскар”според слуховете.  Ето и подробностите около двойката.

Още една холивудска двойка се разпадна. 39-годишната Шарлиз и 54-годишния Шон бяха приятели дълги години, преди нещата между тях да станат интимни. Двамата започнаха да излизат заедно през декември 2013 г., а година по-късно през декември 2014 г. обявиха своя годеж. Макар това така и да не беше символизирано с пръстен на ръката на красавицата, Шон дори имаше намерение да осинови сина й.

През март тази година той заяви, че е готов да стане съпруг на Шарлиз, което за него би било постижение, имайки в предвид двата развода с Мадона и Робин Райт зад гърба му. През април чаровната блондинка каза: “Аз съм едно момиче с много, много, много късмет. Голяма късметлийка съм. Той е много привлекателен мъж.”

Изглежда, че по някаква причина тези чувства са се променили, защото само два месеца по-късно те решиха да разтрогнат годежа си и се разделиха окончателно.

Според източници, актрисата чувствала, че напоследък двамата били на две различни дължини на вълните и за това имала нужда от “глътка въздух”. “Да имаш връзка с Шон е ангажимент на пълен работен ден. Той е забележително човешко същество, но той изпада в сериозни състояния, в които не може да се забавлява. Шарлиз виждаше, че това й носи много напрежение и имаше нужда от въздух. Тя все още го обича и уважава, но трябва да се измъкне от напрегнатата атмосфера, в която я поставя. Тя е млада по сърце, а той обича да следва правилата”, разказват приближени до актьора.

Понякога всяка личност в двойката се развиват по отделно, което насочва вниманието и енергията им в различна посока, която води до постепенно отчуждаване. Вероятно такъв е случая и тук. Шон е вързан за филантропската си работа, докато Шарлиз има нужда от някой, който да издържа на нейното темпо. И двамата са кариеристи, но поставят нещата на различни места. “Романтичните им взаимоотношения започнаха да се разпадат, макар все още да бяха приятели, затова тя реши да ги прекрати” добавя вътрешен човек, които има поглед върху живота на звездите.