София Вергара и Джо Манганиело

София Вергара и Джо Манганиело ще имат още по-вълнуващ и запомнящ се Ден на благодарността, тъй като от тогава ще стартират съвместния си брачен живот.

Източници разкриват в новия брой на Us Weekly, че двойката, която е заедно от една година, ще се омъжи на 22 ноември във Флорида в курорта Breakers Palm Beach. Имотът, който е на брега на океана, може да побере до 800 души (по $325 на човек). Идеално за голямата рода на колумбийците. “Те искат всички – семействата им и приятели им да празнуват заедно”, казва източникът. “Това ще бъде най-забавна сватба!”.

Дотогава звездата от “Модерно семейство”, която е на 43, ще се учи как да се организира една сватба от най-добрите. На 27 юни, Вергара е била шаферка на сватбата на приятелката си, а звездата от  “Magic Mike” е бил нейният красив кавалер.

София и Джо са наистина щастливи,” казват познати на двойката. “Те са като една естествена двойка и вече се чувстват женени.

София и Джо започват да излизат заедно през юни 2014 г., а Манганиело й предлага брак през декември (само след шест месеца).