Тайра Бенкс и Криси Тейгън

Супермоделите Тайра Бенкс и Криси Тейгън споделят проблемите с фертилността си по време на емоционална дискусия в FABLife. Звездите често са представлявали медиен интерес и са питани лични въпроси, но понякога дори тези, които са откровени с медиите стигат до теми, които предпочитат да не дискутират.

Ко-водещите на  FABLife Тайра Бенкс и Криси Тейгън са доста открити красиви дами, които нямат нищо против да дискутират личния си живот в интервюта или в социалните медии. Но явно и двете са премълчавали нещо, за което никой не знае – всяка от тях се бори с проблемите си с фертилитета.

Откакто Криси се омъжи за Джон Леджънт всички се чудят кога ще увеличат семейството си. Красавицата обясни в шоуто днес, че това е много натрапчив въпрос и може да бъде много болезнено, когато искат от една жена, която е в тежък период да отговори на него. ” Мога да кажа честно, че с Джон имаме проблеми. “, сподели тя и уточни, че двамата се посещавали специалисти по фертилност. ” Трябваше да имаме деца още преди 5-6 години, ако това се беше случило, но не успях да забременея. Така че, всеки път, когато някой ме попита дали ще имаме деца си мисля, че някой ден ще попитат неподходящото момиче, които наистина се бори за това и ще бъде много болезнено. Мразя това. Мразя го. Спрете да питате “.

Тайра Бенкс и Криси Тейгън

Седящата до нея Тайра сподели: “Омръзна ми да ме питат: Защо нямаш деца? Защо нямаш деца? Вие не знаете какво преживявам. ” Тя стана емоционална, но добави: “Когато бях на 23 си казвах, че след три години ще имам деца. След това станах на 24 и отново си казах същото и така всяка следваща година. И след време вече съм готова за това, но не става толкова лесно.